MISA STUDIO

Tpye: Office
Location: Hangzhou,Zhejiang
Area: 720㎡
Date: 2016
 

Awards:
INSIDE Awards, WAF/ Residential Category,Shortlist
 

AD 100 List, AD magazine / Residence Category,Finalist
 

 

The project is a high-level personal studio of an artificial intelligence company, located in a hollow old factory building. Its design is to be in the moment work and living in a single unified environment will be the city’s abandoned space into a multi-dimensional interesting living space.Owners demand is very easy. The design of a wood workshop with a temporary residence. It can support a large dog, and you can park Ural (a motorcycle)

Designers insert a box-shaped space divided into three functional space in the original application for the second floor of the fixed-level high school , and in the space into the two courtyards.Designers want to create such a rich experience of residential space. There is no good environment around this building from the outside. But into the interior will find it , because there are very bright atrium and another internal courtyard occupied the entire one-third area. It provides a contact with nature, and reveals all aspects of nature, is the center of work and life, but also a device replaces the disappearing light, wind, rain and other natural objects in the modern city . Sky light infiltrates into yard, casting a deep shadow on the wall and yard.

 

——More Information——

 

*/